Dilarang melakukan perkara negatif seperti merokok, membuat bising, membawa masuk makanan & minuman dan membuang sampah merata tempat di dalam blog ini..' "INGAT LAH PADA ORANG YANG TERSAYANG"(aku la korang sayang)

j0m laA foLl0w akU

Friday, November 9, 2012

Ada Apa Dengan Blog Fitry Ramly

Tujuan sebenar aku cipta blog nie sebab aku apply Biasiswa HotFM...hehehe
Maybe, orang cakap aku xlayak sebab xder creativiti dlm bab design...then, aku cuba sedaya upaya untuk belajar menggunakn Photoshop CS5 yang diberi oleh rakan handal aku,Mas Ahmad Safwan...
Setelah beberapa hari aku menghadap laptop, life aku macam budak art design kat UiTM tempat aku nie..
Akhirnya, siap aku edit pelbagai image utk beri pada HotFm...1st sekali, aku memang minat giler nak masuk Saito College..sebab kat situ ada lecturer international punye...w000!!!
Desktop yg digunakn pon Apple beb...mmg sesuai utk design kan?

Aku taw pasal nie pon sebab dgr Radio HotFM..

Lepas tuu, aku ibu aku yg tersayang..."Ibu, fitri nak join nie boleh?"  Ibu membalas " Suka hati hang laa asalkan hang minat..."
Dengar2 jer, pergghhhh!!!!!!!!! semangat aku buat blog bagai, portfolio, resume....
Tapi nak buat macammana,rezeki aku dapat kat UiTM Kedah....sebelum aku pilih untuk masuk UiTM, ibu & abah beriya2 cerita kat kampung aku dapat universiti...
sO,aku terima twaran ke universiti di merbok lagi indah lagi "WANGI"....HeHehHeHe
Paham-2 saja la..di sini kan byk pokok getah..HuHuHuHu
Apa-apa pon, aku happy disini bersama teman2 & kenalan baru yg rmai dr sluruh malaysia..
Kata org,rezeki dmana2...cuma usaha jer lebih utk berjaya..Doakan sy abis buat diploma..TERIMA KASIH!!






No comments: